امروز دوشنبه۱۴۰۳/۰۲/۳۱
2024/05/20Today Monday

فلسفه وجودی

فرانگران نوین با توجه به عضویت بیش از 500 کارآفرین و 1500 برند معتبر ملی و بین المللی مجموعه ای بی بدیل در حوزه ارتباطات و هم افزایی های حرفه ای است که بیش از چهارده سال تجربه با هم بودن را عملیاتی و پیاده سازی نموده است. با توجه به وجود این ظرفیت و هم چنین درخواست اعضای فرانگران مبنی بر ایجاد سازگاری جهت توسعه فعالیتهای اقتصادی و سرمایه گذاری در کنار فعالیت های فرانگران، ما را بر آن داشت تا با ایجاد گروه اقتصادی مدیریت ثروت،که ساختاری کاملا جدا از فرانگران دارد (طبق قانون تجارت جمهوری اسلامی) در جهت تحقق اکوسیستمی پویا و مانا در زمینه توسعه فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری اقدام نمایید.
به همین منظور با بهره مندی از مشاوران برجسته حوزه مالی و سرمایه گذاری و صرف ساعت ها مطالعه و برنامه ریزی، افتخار داریم با ارائه این طرح، در جهت حفظ و رشد منافع اقتصادی اعضا، آغازگر حرکتی نوین در همکاری مالی و اقتصادی باشیم.

مشارکت در فرانگران

امکان بهره مندی از فضای تعاملی و بستر تخصصی گروه اقتصادی مدیریت ثروت.
دسترسی به ظرفیت ها و پتانسیل های بالفعل و بالقوه اعضاء.
امکان مشارکت در پروژه های ملی و فراملی اعضاء.
مشارکت در تامین مالی بنگاه های تولیدی و صنعتی کشور و بهره مندی از مزایای سرمایه گذاری آن و ارزش افزوده از مشارکت در آن پروژه ها.
امکان جذب سرمایه گذاران بین المللی در پروژه های کلان مورد سرمایه گذاری.
این قسمت سایت (امور مشارکت ها )صرفا جهت ظرفیت سنجی,امکان سنجی ,و شناخت اعضای بالقوه طراحی شده است , و هیچ گونه خرید و فروش در این قسمت مجاز نمی باشد .

مشارکت داخلی اعضا ء فرانگران

ارسال درخواست

بررسی درخواست

تاییــــد نهایــی

ارسال به هیئت مدیره جهت تصمیم گیری

تعریف پذیره‌ نویسی چیست؟

تعریف پذیره‌ نویسی چیست؟ پذیره‌نویسی در لغت‌نامه دهخدا این‌طور تعریف شده‌است : نوشتن و امضاکردن نوشته‌ای برای تعهد انجام کاری. با همین تعریف می‌توان گفت : پذیره‌نویسی تعهد انجام کاری است که فرد با امضای سند، آن را به بقیه اعلام می‌کند. از منظر قانون تجارت، پذیره‌نویسی فرآیندی است که طی آن، در هنگام تأسیس یک شرکت، سرمایه‌گذاران اوراق بهادار آن شرکت را از ناشر یا نماینده قانونی وی خریداری کرده و متعهد می‌شوند که بخشی از سرمایه آن شرکت را تأمین کنند. پذیره‌نویسی دو اصل اساسی دارد که عبارتند از :

۱- اعلام تعهد از طریق امضا

۲- پرداخت وجه. از طریق پذیره‌نویسی، بجز مؤسسان شرکت، افراد دیگری نیز متعهد می‌شوند که به‌اندازه تعهدی که امضا کرده‌اند، منابع مالی شرکت را تأمین کنند.

 

مهلت پذیره‌نویسی چقدر است؟

شرکت موسس تعیین کننده مهلت پذیره‌نویسی است و این مهلت معمولاً بیشتر از ۳۰ روز نیست. با این‌ حال، در صورتی ‌که مؤسسان و ناشران اوراق، خواهان تمدید مهلت پذیره‌نویسی باشند،. به دلیل حمایت از سرمایه‌گذاران مدت ۱۵ روز تمدید می شود.
فرآیند پذیره ‌نویسی چگونه است؟
فرآیند پذیره‌نویسی در دو مرحله انجام می‌شود :
طرح اعلامیه پذیره ‌نویسی
نحوه پذیره ‌نویسی
طرح اعلامیه پذیره ‌نویسی
ابتدا باید طرح پذیره ‌نویسی تهیه و به امضای همه مؤسسان شرکت برسد. سپس مجوز انتشار طرح اعلامیه پذیره‌نویسی شرکت صادر می‌شود. بعد از صدور مجوز، اعلامیه با ذکر نحوه پذیره‌نویسی، مدارک موردنیاز و معرفی بانک از طریق شبکه های اجتماعی فرانگران به اطلاع عموم اعضا می‌رسد.

اعلامیه پذیره‌نویسی باید شامل چه مواردی باشد؟

نام و نوع فعالیت شرکت متقاضی
نشانی شعبه مرکزی (درصورتی‌که شرکت دارای شعب دیگری نیز باشد)
مدت‌زمان ثبت شرکت
اطلاعات هویتی، سوابق، درج مختصری از تجارب و تحصیلات مؤسسان
مبلغ دقیق سرمایه شرکت اعم از نقدی و غیرنقدی (برای سرمایه غیرنقدی باید توصیف مقدار کمی و کیفی صورت گیرد تا ارزش سرمایه غیرنقدی به‌خوبی مشخص شود)
در صورت درنظرگرفتن مزایا برای مؤسسان، باید به طور دقیق مقدار و کیفیت آن توضیح داده شود.
اعلام مقدار سرمایه مؤسسان اعم از تعهد و پرداخت‌شده
ذکر هزینه‌های صرف‌شده توسط مؤسسان تا به آن لحظه
اعلام حداقل تعداد سهام پذیره‌نویسی و حداقل مبلغی که باید در مرحله اول پرداخت شود (از ٪۳۵ مبلغ تعهدشده نباید کمتر باشد)
اعلام مشخصات بانک و شماره ‌حساب
تعیین مهلت پذیره‌نویسی
چگونگی تخصیص اوراق بهادار شرکت به پذیره‌نویسان
logo faranegaran